Tandlabo Van Den Eynde voor al uw tandprotheses en herstellingen van kunstgebitten te Waregem

 

Een specialist voor al uw tandprotheses en herstellingen van kunstgebitten

Tandlabo Van Den Eynde vervaardigt nieuwe tandprothesen voor tandartsen. In mijn praktijk te Waregem breid ik, Yves Van Den Eynde, mijn expertise uit met het modernste materiaal en de recentste technieken. Daardoor garandeer ik keer op keer maatwerk voor uw kunstgebit.

Nauwkeurige herstellingen

Zit er een barst in uw kunstgebit? Ik stel alles in het werk om dat ongemak onmiddellijk te verhelpen. Snel handelen is hier heel belangrijk. Wacht u te lang om mijn vakmanschap in te schakelen, loopt u het risico op een tandprothese die in tweeën breekt. Dan zal een grotere herstelling vereist zijn.

 

Wanneer uw kunstgebit een afgebroken tand heeft, lossen we dit vaak probleemloos op. Probeer indien mogelijk de afgebroken tand veilig te bewaren, want die is meestal nog bruikbaar. Dat vermindert de moeilijkheidsgraad van de herstelling aanzienlijk.

Totale reiniging

Voor een grondige reinigingsbeurt kunt u mij ook inschakelen. Zo hoeft u verkleuringen en aanslag op uw tanden niet te vrezen, want ik schenk uw prothese opnieuw een stralende glans. Aarzel ook zeker niet om een beroep te doen op mijn advies voor het dagdagelijkse onderhoud.

Duurzame aanpassingen

Ik voer eveneens kleine aanpassingen uit aan uw huidige kunstgebit wanneer u hinder ondervindt tijdens het dragen. Zo blijft een optimaal comfort van uw prothese verzekerd. Uw kaken veranderen bovendien lichtjes doorheen de tijd, waardoor dergelijke modificaties noodzakelijk zijn voor uw tandprothese om lang mee te gaan.

Wat het probleem aan uw huidige tandprothese ook is: mijn reiniging, bijstelling en herstelling van kunstgebitten blazen uw tandprothese nieuw leven in en besparen u de aankoop van een nieuw exemplaar.

U kan mij steeds telefonisch bereiken, ook op zon- en feestdagen, en ook buiten de werkuren.